Pozivni broj 0438 / +39438Pozivni broj 0438 / +39438 (Italija)


0438 je pozivni broj telefonskog okruga za Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo). A Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) se nalazi u Italija. Ako ste van Italija i želite da pozovete osobu u Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo), pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Italija je +39, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo), morate da dodate +39438 njegovom broju telefona.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 0039438 kao alternativu za +39438, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva