Pozivni broj 0511 / +62511Pozivni broj 0511 / +62511 (Indonezija)


0511 je pozivni broj telefonskog okruga za Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala. A Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala se nalazi u Indonezija. Ako ste van Indonezija i želite da pozovete osobu u Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Indonezija je +62, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala, morate da dodate +62511 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 0062511 kao alternativu za +62511, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva