Pozivni broj 0628 / +62628Pozivni broj:0628     (+62628)
Grad/mesto ili region:Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit)

Država:

Indonezija0628 je pozivni broj telefonskog okruga za Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit). A Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) se nalazi u Indonezija. Ako ste van Indonezija i želite da pozovete osobu u Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit), pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Indonezija je +62, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit), morate da dodate +62628 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 0062628 kao alternativu za +62628, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva


Pozivni broj 0628 / +62628 (Indonezija)