Pozivni broj 074 / +6374Pozivni broj 074 / +6374 (Filipini)


074 je pozivni broj telefonskog okruga za Abra, Apayao, Benguet, Ifugao, Kalinga, Mountain Province. A Abra, Apayao, Benguet, Ifugao, Kalinga, Mountain Province se nalazi u Filipini. Ako ste van Filipini i želite da pozovete osobu u Abra, Apayao, Benguet, Ifugao, Kalinga, Mountain Province, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Filipini je +63, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Abra, Apayao, Benguet, Ifugao, Kalinga, Mountain Province, morate da dodate +6374 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 006374 kao alternativu za +6374, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Abra, Apayao, Benguet, Ifugao, Kalinga, Mountain Province da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva