Pozivni broj 23 / +25523Pozivni broj 23 / +25523 (Tanzanija)


23 je pozivni broj telefonskog okruga za Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani. A Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani se nalazi u Tanzanija. Ako ste van Tanzanija i želite da pozovete osobu u Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Tanzanija je +255, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani, morate da dodate +255 23 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 00255 23 kao alternativu za +255 23, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva