Pozivni broj Asir, Al-Baha, Jizan, Najran, Khamis MushaitGrad/mesto ili region:Asir, Al-Baha, Jizan, Najran, Khamis Mushait
Pozivni broj:017     (+96617)

Država:

Saudijska Arabija


Pozivni broj Asir, Al-Baha, Jizan, Najran, Khamis Mushait (Saudijska Arabija)


017 je pozivni broj telefonskog okruga za Asir, Al-Baha, Jizan, Najran, Khamis Mushait. A Asir, Al-Baha, Jizan, Najran, Khamis Mushait se nalazi u Saudijska Arabija. Ako ste van Saudijska Arabija i želite da pozovete osobu u Asir, Al-Baha, Jizan, Najran, Khamis Mushait, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Saudijska Arabija je +966, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Asir, Al-Baha, Jizan, Najran, Khamis Mushait, morate da dodate +96617 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 0096617 kao alternativu za +96617, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Asir, Al-Baha, Jizan, Najran, Khamis Mushait da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva