Pozivni broj Ballygawley (Northern Ireland)Grad/mesto ili region:Ballygawley (Northern Ireland)
Pozivni broj:02885     (+442885)

Država:

Ujedinjeno Kraljevstvo02885 je pozivni broj telefonskog okruga za Ballygawley (Northern Ireland). A Ballygawley (Northern Ireland) se nalazi u Ujedinjeno Kraljevstvo. Ako ste van Ujedinjeno Kraljevstvo i želite da pozovete osobu u Ballygawley (Northern Ireland), pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Ujedinjeno Kraljevstvo je +44, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Ballygawley (Northern Ireland), morate da dodate +442885 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 00442885 kao alternativu za +442885, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Ballygawley (Northern Ireland) da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva


Pozivni broj Ballygawley (Northern Ireland) (Ujedinjeno Kraljevstvo)