Pozivni broj Chai Nat, Nakhon Sawan, Phetchabun, Phichit, Uthai ThaniGrad/mesto ili region:Chai Nat, Nakhon Sawan, Phetchabun, Phichit, Uthai Thani
Pozivni broj:056     (+6656)

Država:

Tajland


Pozivni broj Chai Nat, Nakhon Sawan, Phetchabun, Phichit, Uthai Thani (Tajland)


056 je pozivni broj telefonskog okruga za Chai Nat, Nakhon Sawan, Phetchabun, Phichit, Uthai Thani. A Chai Nat, Nakhon Sawan, Phetchabun, Phichit, Uthai Thani se nalazi u Tajland. Ako ste van Tajland i želite da pozovete osobu u Chai Nat, Nakhon Sawan, Phetchabun, Phichit, Uthai Thani, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Tajland je +66, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Chai Nat, Nakhon Sawan, Phetchabun, Phichit, Uthai Thani, morate da dodate +6656 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 006656 kao alternativu za +6656, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Chai Nat, Nakhon Sawan, Phetchabun, Phichit, Uthai Thani da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva