Pozivni broj Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, HaastGrad/mesto ili region:Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast
Pozivni broj:0375     (+64375)

Država:

Novi Zeland


Pozivni broj Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast (Novi Zeland)


0375 je pozivni broj telefonskog okruga za Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast. A Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast se nalazi u Novi Zeland. Ako ste van Novi Zeland i želite da pozovete osobu u Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Novi Zeland je +64, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast, morate da dodate +64375 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 0064375 kao alternativu za +64375, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Hokitika, Franz Josef Glacier, Fox Glacier, Haast da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva