Pozivni broj Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-EsperanceGrad/mesto ili region:Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance
Pozivni broj:0860     (+61860)

Država:

Australija0860 je pozivni broj telefonskog okruga za Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance. A Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance se nalazi u Australija. Ako ste van Australija i želite da pozovete osobu u Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Australija je +61, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance, morate da dodate +61860 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 0061860 kao alternativu za +61860, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva


Pozivni broj Kalgoorlie, Merredin, Goldfields-Esperance (Australija)