Pozivni broj Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa)Grad/mesto ili region:Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa)
Pozivni broj:065     (+26465)

Država:

Namibija


Pozivni broj Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa) (Namibija)


065 je pozivni broj telefonskog okruga za Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa). A Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa) se nalazi u Namibija. Ako ste van Namibija i želite da pozovete osobu u Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa), pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Namibija je +264, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa), morate da dodate +26465 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 0026465 kao alternativu za +26465, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Kunene, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto (Oshakati, Ondangwa) da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva