Pozivni broj Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, GhardaiaGrad/mesto ili region:Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia
Pozivni broj:029     (+21329)

Država:

Alžir


Pozivni broj Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia (Alžir)


029 je pozivni broj telefonskog okruga za Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia. A Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia se nalazi u Alžir. Ako ste van Alžir i želite da pozovete osobu u Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Alžir je +213, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia, morate da dodate +21329 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 0021329 kao alternativu za +21329, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva