Pozivni broj Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal MidlandsGrad/mesto ili region:Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands
Pozivni broj:033     (+2733)

Država:

Južnoafrička Republika


Pozivni broj Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands (Južnoafrička Republika)


033 je pozivni broj telefonskog okruga za Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands. A Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands se nalazi u Južnoafrička Republika. Ako ste van Južnoafrička Republika i želite da pozovete osobu u Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Južnoafrička Republika je +27, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands, morate da dodate +2733 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 002733 kao alternativu za +2733, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva