Pozivni broj Welwyn Garden City and Potters BarGrad/mesto ili region:Welwyn Garden City and Potters Bar
Pozivni broj:01707     (+441707)

Država:

Ujedinjeno Kraljevstvo


Pozivni broj Welwyn Garden City and Potters Bar (Ujedinjeno Kraljevstvo)


01707 je pozivni broj telefonskog okruga za Welwyn Garden City and Potters Bar. A Welwyn Garden City and Potters Bar se nalazi u Ujedinjeno Kraljevstvo. Ako ste van Ujedinjeno Kraljevstvo i želite da pozovete osobu u Welwyn Garden City and Potters Bar, pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Ujedinjeno Kraljevstvo je +44, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Welwyn Garden City and Potters Bar, morate da dodate +441707 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 00441707 kao alternativu za +441707, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Welwyn Garden City and Potters Bar da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva


Pozivni broj Welwyn Garden City and Potters Bar