Pozivni broj Ribeira das Patas (Lajedos / Alto Mira)Grad/mesto ili region:Ribeira das Patas (Lajedos / Alto Mira)
Pozivni broj:227     (+238 227)

Država:

Zelenortska Ostrva


Pozivni broj Ribeira das Patas (Lajedos / Alto Mira) (Zelenortska Ostrva)


227 je pozivni broj telefonskog okruga za Ribeira das Patas (Lajedos / Alto Mira). A Ribeira das Patas (Lajedos / Alto Mira) se nalazi u Zelenortska Ostrva. Ako ste van Zelenortska Ostrva i želite da pozovete osobu u Ribeira das Patas (Lajedos / Alto Mira), pored pozivnog broja, treba vam i pozivni kod zemlje koju želite pozvati. Pozivni kod za Zelenortska Ostrva je +238, pa ako ste u Srbija i želite da pozovete osobu u Ribeira das Patas (Lajedos / Alto Mira), morate da dodate +238 227 njegovom broju telefona.

Nula ispred pozivnog broja telefonskog okruga je u ovom slučaju izostavljena.

Znak plus na početku broja telefona obično može da se koristi u ovom formatu. Ipak, češće se znak plus zamenjuje nizom brojeva koji upozoravaju telefonsku mrežu da želite da pozovete broj telefona u drugoj zemlji. ITU preporučuje korišćenje 00, koje se takođe koristi u mnogim zemljama uključujući i sve evropske zemlje.

Takođe možete da koristite 00238 227 kao alternativu za +238 227, koje morate da dodate ispred broja telefona osobe u Ribeira das Patas (Lajedos / Alto Mira) da biste je pozvali iz Srbija.
Kalkulator telefonskih brojeva